Mon-Sun 8:00-17:00

Atlasvägen 53, 13133 Nacka

08 317 178 - 0735 60 04 99

Var skaffar jag förpackningsmaterial?

augusti 25, 2018

Var skaffar jag förpackningsmaterial?

Det finns två typer av populära förpackningsmaterial: plastsäckar och lådor.
Säckarna hittar du som regel lätt i din lokala stormarknad eller närbutik, de är inte särskilt dyra, men lågprisalternativet har sina nackdelar: det är svårt att packa i dem, de går lätt sönder och är framför allt opålitliga. Ömtåliga föremål ska du av uppenbara skäl inte transportera i plastsäckar – i en plastsäck är de inte ordentligtsäkrade.
Lådor är bekvämare och säkrare förpackningsmaterial, men begagnade tomlådor är besvärliga att få tag i, eftersom du sällan hittar dem på loppis eller utförsäljningar. Storförpackningar med flyttkartonger hittar du på de stora allvaruhusen, men de kostar förstås lite mera.
Förutom själva förpackningarna måste du komma ihåg sådana saker som tejp, fyllnadsmaterial till packlådorna och andra viktiga detaljer. För att beräkna allting rätt måste du ha en klar uppfattning om godsvolymernaoch kapaciteten hos förpackningarna. Utnyttjar du i stället en flyttfirma slipper du dessaproblem, eftersom företaget tillhandahåller förpackningsmaterial som passar just dina behov. Och du slipper att lyfta och bära själv.

Skicka meddelande

och vi kontaktar er så fort som möjligt

Lämna förfrågan

och vi kontaktar er så fort som möjligt