Mon-Sun 8:00-17:00

Atlasvägen 53, 13133 Nacka

08 317 178 - 0735 60 04 99

Tjänster

Tjänster i hemmet

Nedpackning

Vid flytt från eller till lägenhet eller fritidshus är det nödvändigt att skydda möbler och andra inventarier från skador. Vår personal förbereder allt för en smidig och effektiv privat flytt. Vi har med oss förpackningsmaterial, vi demonterar möbler, skyddspackar dem mot stötar och skador ochförpackar kompakt och säkert. Ömtåliga föremål inpackas särskilt omsorgsfullt för att undvika skador under transporten. Om du överlåter packningen till oss, kommer vi att trygga dina ägodelar enligt alla konstens regler. Vi garanterar att om du anlitar –– för en flyttning till flyttstädning Stockholm, eller en annan svensk stad eller ort, ja till och med ett annat land, så ska lådorna med dinapersonliga ägodelar, möbler, lampor och musikinstrument komma fram till destinationen i perfekt skick.

Flytt

Vår flyttfirma Nacka Flytt och Transport AB arbetar inte bara inom sektorn flytthjälp Stockholm. Vi hjälper dig att flytta till en ny lägenhet, villa eller fritidshus i alla delar av Sverige och även utomlands. Vi garanterar att när det blir aktuellt för dig medflyttningkommer inte ett enda föremål att ta skada, utan hela ditt bohag anländer till din nya bostad i samma skick som du lämnade det. Hos oss kan du också beställa transport av hushållsartiklar bohagsflytt,teaterdekorationer, musikinstrument och andra skrymmande föremål. Vår mångåriga erfarenhet av flyttservice gör att vi kan planera på smidigast möjliga sätt för en snabb flyttning inom Sverige och utanförlandets gränser.

Pianotransporter

Till vårflytthjälp kan du vända dig med förtroende inte bara när det gäller transport av flyttkartonger, utan också när det handlar om utrymmeskrävande laster och särskilt ömtåliga föremål.  Musikinstrument kräver speciell omsorg. Ovarsam hantering kan skada utseendet och i värsta fall instrumentets mekanik och då blir ljudkvaliteten sämre. Transport av pianonoch flyglar hos Nacka Flytt och Transport AB utförs avsärskilt utbildad personal. De packar in instrumentet för att skydda det mot repor, lyfterin det i flyttvagnen med hjälp av lastremmar och levererar det aktsamt till rätt våningsplan, även om det inte finns hiss i huset och placerar det på den plats som du önskar. Transporten sker utan risk för instrument.

Hemstädning

Vi hjälper dig att spara tid och krafter genom att åta oss din hemstädning. Ägna din lediga tid åt att koppla av, ägna dig åt dina intressen, umgås med familjen, och Nacka Flytt och Transport AB kommer att hålla ditt hem och närmiljön rena och prydliga. Våra yrkesmän kan utföra en enstaka allmän rengöring eller städa upp regelbundet efter ett schema som passar dig. Städningen inkluderar alla rum i huset, inklusive badrum och toalett, dammrengöring, polering av möbler,dammsugning och våtrengöring, desinfektion av toaletter, handfat och badkar. Våra experter arbetar medsåväl hemstädning Stockholm, sommed andra platser i Sverige.

priser

Kontorstjänster

Nerpackning av kontorsutrustning

När du flyttar till ett nytt kontor måste du transportera utrustning och kontorsmöbler till en ny adress utan att skada utrustningens utseende eller funktionalitet. Våra specialister tar sig an nerpackningen av flyttgodset, de har med sig allt man kan behöva – förpackningsmaterial, flyttkartonger och plastfilm. De demonterar möbler, med särskild försiktighet packas datorer och annan kontorsutrustning. Du behöver inte räkna på hur mycket förpackningsmaterial som går åt och köpa in allt som behövs för transporten av din utrustning, lämna det åt oss. Nerpackningen av all utrustning som ingår i din kontorsflytt sker snabbt och effektivtoch skyddar bolagets egendom under transporten.

Flytt

Om ditt företag har beslutat sig för en samlad företagsflytt kan vårt företag hjälpa dig att genomföra den. Vi transporterar möbler och utrustning till företagets nyaadress. Nacka Flytt och Transport AB kan organisera företagets kontorsflytti alla riktningar: till Stockholm, till en annan stad eller kommun, oavsett om det är Huddinge, Solna eller någon annan ort i Sverige. Internationella transporter är inget problem för oss. Om ditt kontor flyttar utomlands kommer vi att kunna organisera transporten från Sverige till rätt adress i valfritt land.

Transport av utrymmeskrävande föremål

Vi kontaktas ofta av företag som vill beställa transporttjänster för utrymmeskrävandefrakter. Det kan röra sig om stora möbler, hyllsystem, komplex utrustning, teaterscenerier eller något annat som inte kan transporteras i en vanlig flyttbil. Vi har rätt utrustning för sådana transporter och det nödvändiga antalet bilar. Varje objekt demonteras av oss och packas försiktigt för att skydda mot skador. Vi håller noga reda på alla smådetaljer så att de inte försvinner. Om du har icke demonterbara stora föremålbehöver du inte oroa dig för deras säkerhet, de kommer att bli noga inpackade och lastade i våra bilar.

Kontorsstädning

Ingen kan bygga upp ett framgångsrikt företag i ohygieniska och otrivsammalokaler. Vårt företag erbjuder sina tjänster inte bara vid företagsflyttningar, utan också för kontorsstädning. Du kan kalla in våra fackmän för en enstaka vårrengöring eller för att lösa era behovav hygientjänster fortlöpande. Vi gör upp ett bekvämt schema och städaren kommer antingen tidigt på morgonen eller på kvällen efter arbetsdagens slut. Rengöring inkluderar dammborttagning, våtrengöring, lukteliminering och desinfektion av hygienutrymmen. Vi kan kemtvätta mattor och textilier. Vi kan också rensaområdet från snö eller nedfallna löv och klippa gräsmattor.

priser

Skicka meddelande

och vi kontaktar er så fort som möjligt

Lämna förfrågan

och vi kontaktar er så fort som möjligt